Workshop

Krijg weer grip op stress en andere emoties

Workshop Tolerantievenster

In het kort

Kamp je met spanning en stress of juist met gevoelens van lusteloosheid of vermoeidheid? Emoties kunnen heftig zijn en je overweldigen. Dat zijn vaak niet de beste momenten om beslissingen te nemen. Maar hoe herken je die momenten bij jezelf? Hoe leer je alert te worden voor wat jou triggert? En is het mogelijk om grip te krijgen op die emoties en toch vanuit rust te reageren?

Wat kun je verwachten?

In deze workshop ga je aan de slag met het tolerantievenster of stressvenster van Siegel (1999). Hij bedacht een eenvoudige en praktische methode om je eigen spanningen te herkennen en er beter mee te leren omgaan. Je ontdekt hoe je je emoties op pauze kunt zetten.

Resultaat

Twee ervaren hulpverleners nemen je mee op reis door het land van emoties. Je beleeft een fantastische en interactieve dag op een prachtige locatie waar je van en mét elkaar leert. Op het einde van de dag ga jij naar huis met een rugzak vol kennis en praktische tips!

Over de trainers

Kristel Franssen is psychologe, counselor contextuele hulpverlening, groepstherapeute en gestalttherapeute in opleiding. Via een creatieve dialoog ontdekt ze graag waar de kracht van mensen en groepen zit, en wat hen energie geeft.

Hilde De Voghel is sociaal en cultureel agoge, nlp-trainer, EFT-therapeute en groepstherapeute. Hilde is een enthousiaste dame die graag mensen inspireert om te groeien.

Praktische info

Voor wie?

Voor iedereen die op een praktische manier emoties wil leren hanteren en weer grip wil krijgen op stress. Er is plaats voor 12 deelnemers.

Prijs voor deze dag

105 euro*
broodjesmaaltijd inbegrepen
betaling met KMO-portefeuille is mogelijk

Locatie

Hoeve Corfs
Herenstraat 23
3830 Wellen

Meer info en reservering*

Kristel Franssen – kristelfranssen123@gmail.com – 0474 10 54 73

Hilde De Voghel – hilde.devoghel@skynet.be – 0476 32 14 73

*Je kunt je reservering tot 24 uur op voorhand annuleren. Annuleer je later, dan moeten we je de sessie helaas aanrekenen.

Je beleeft een fantastische en interactieve dag op een prachtige locatie waar je van en mét elkaar leert. Op het einde van de dag ga jij naar huis met een rugzak vol kennis en praktische tips, die je meteen kan toe passen in jouw leven.

Contact