'Houd me vast'-programma

‘The most functional way to regulate difficult emotions in love relationships is to share them.’ -Sue Johnson

Voor meerdere koppels: ‘Houd me vast’-programma

Een tweedaags programma voor partners die met elkaar hun relatie willen verrijken

Ga als koppels met elkaar een diepgaand traject aan dat is gebaseerd op het ‘Houd me vast’-programma. In dit traject leren jullie opnieuw een hechte en liefdevolle relatie op te bouwen en jullie verbinding tussen elkaar te herstellen en te versterken.

Het programma ‘Houd me vast’ is gebaseerd op de praktijk van Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) en werd ontwikkeld door dr. Sue Johnson (Canada). De methode is een goed onderzocht wetenschappelijk therapeutisch model voor koppels met relatieproblemen.

Het EFT-model werd op een concrete en praktische manier voor koppels vertaald in een ‘Houd me vast’-training en is gebaseerd op het boek Houd me vast: Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie van dr. Sue Johnson. Dat kun je online of bij de boekhandel kopen.

Tweedaagse training

Tijdens deze tweedaagse training krijg je eerst uitleg over de hoofdpunten van het model. Vervolgens gaan we aan de slag met videomateriaal en investeren we veel tijd in oefeningen en opdrachten per koppel.

De meerwaarde om dit traject samen met andere koppels te beleven, is dat je leert van de reflecties van de anderen en van de feedback van de begeleiders. Ook is het een bemoedigende ervaring dat jullie als koppel niet alleen deze problemen ervaren. Er zijn veel meer koppels die worstelen met dezelfde moeilijkheden.

Wil je je relatie met je partner verdiepen en verrijken, samen met andere koppels? Geef je vandaag nog op voor dit leerzame traject. Ga, net als andere koppels, op weg om je relatie te versterken.

Contact