Professionele coaching

Vraag niet aan de wereld wat de wereld wil van jou,
vraag aan jezelf wat jou tot leven brengt.
En als je dat doet, dan kom je nog meer tot leven.
Dat is wat de wereld nodig heeft.
Mensen die echt tot leven komen.

Als leidinggevende sta je dagelijks voor heel wat uitdagingen. Je wilt je medewerkers op de juiste manier begeleiden en een sterk en efficiënt team smeden. Toch is het soms best zoeken naar hoe je dat nu aanpakt. Hoe zorg je voor een goede werkrelatie en afstemming met je collega’s en medewerkers? Hoe pak je conflicten in je team aan? En hoe organiseer je bijvoorbeeld efficiënte vergaderingen waar iedereen voldoening uit haalt?

Ik bied je daar graag coaching bij aan. Al die situaties die je in de praktijk tegenkomt, kun je tijdens de coachingsessies inbrengen. Je ontdekt je persoonlijke uitdagingen en leert werken vanuit je mogelijkheden en capaciteiten. 

De coachingsessies spitsen zich toe op je persoonlijke ontwikkeling en op de resultaten die je wilt behalen. Daarbij combineer ik theoretische inzichten altijd met concrete voorbeelden uit mijn jarenlange praktijkervaring. Jouw competenties, praktische functioneringsniveau, wensen, behoeften en belevingswereld zijn in dit traject leidend.

 

Wil je groeien in je rol als leidinggevende en je mogelijkheden en competenties optimaal benutten? Neem dan zeker contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor meer informatie.

Contact