‘Hilde is een coach die aan de slag gaat met wat ik haar geef. Na elke sessie schrijf ik voor mijzelf op wat voor mij belangrijk is; inzichten die ik niet wil vergeten en hoe ik tot dat inzicht gekomen ben. Alles noteer ik in een boekje dat ik er geregeld weer bij neem. Heel handig bij allerlei situaties die ik op mijn werk tegenkom.’

R.

‘Hilde geeft me concrete handvatten om me beter te voelen, zowel in mijn leidinggeven als in mijn privéleven. Ze helpt me om telkens weer mijn aandacht te vestigen op wat écht telt.’’

R.

‘Ik heb in de loop van de jaren meerdere coaches meegemaakt. Waarom Hilde voor mij zo bijzonder is, is dat zij snel het fundamentele probleem op tafel legt. En dat is zeker niet altijd wat ik denk of geloof dat het is. Van die dingen bewust worden, geeft mij mogelijkheden om ermee aan de slag te gaan.’

R.V.

Dankzij therapie effect van homejacking nu verwaarloosbaar

“Op een dag werd ik slachtoffer van een homejacking. Dat ik daar weken, zelfs maanden, slecht door zou functioneren had ik wel verwacht. Waar ik niet op had gerekend, was dat het hele verhaal nog een staart van 15 jaar zou krijgen.

Mijn dagelijks leven ging gewoon verder, en ik deed alles om de rol van slachtoffer af te weren. Ik overtuigde mezelf dat ik de feiten helemaal had verwerkt. Tot ik een half jaar geleden op mijn werk in een situatie terecht kwam die wel erg veel raakvlakken had met de gebeurtenissen van destijds. Relativeren was geen optie meer, ik kon niet meer slapen, niet meer ontspannen. Ik belandde in een burn-out.

Tijdens mijn therapie voor de burn-out, vertelde mijn psychologe me over EMDR. Vingers volgen met je ogen om een trauma te verwerken? Ik kon het moeilijk vatten, maar was wel bereid het een kans te geven. Zo kwam ik terecht bij de praktijk van Hilde. Ze stelde me meteen op mijn gemak en legde duidelijk uit wat me te wachten stond. Amper drie sessies later kregen de feiten een heel andere invulling in mijn hoofd. Van de homejacking zal ik nooit een positief verhaal kunnen maken. Maar ik kan nu wel zeggen dat het effect ervan op mijn dagelijks leven nu verwaarloosbaar is geworden.”

J.

“Ik zal deze 16 dagen niet snel vergeten. Jullie verhalen, familieopstellingen en de verhalen en reacties vanuit de groep gaven mij veel duidelijkheid.

Met jouw uitleg van nlp en toepassingen daarvan ga ik verder met mijn reis. Nu met een rugzak met handvatten in plaats van zorgen en verantwoordelijkheid nemen voor eenieder, en dat zal een stuk lichter lopen!!”

Gerda

Bedankt voor het openen van de deuren (en het openen van mijn ogen) waardoor ik nu veel meer zelf kan bepalen welke rol ik speel in de scènes van mijn eigen leven.”

P.M.

Dank je wel voor je respectvolle, integere en liefdevolle begeleiding!”

C.

Dank je wel voor het begeleiden van mijn vlucht op zoek naar mezelf en de vlucht van bewustwording.”

A.B.

Het regent kwartjes … en ik ben er heel blij mee … ik hoop dat er nog veel zullen vallen … en ik zal mezelf weervinden … Bedankt!

M.

“Ik wil je bedanken voor je openheid en de voor mij zo nodige doorzettingskracht die je me wist te geven in je stem, je woorden en vooral de warmte en geborgenheid die ik bij je voel. Je bent voor mij een anker van rust geworden gedurende deze 16 dagen. Ik wens je alle mooie momenten in je leven die nog komen gaan.”

E.

“Bedankt voor deze prachtige training en jouw bijdrage in mijn proces. Ik heb gelachen, gehuild en veel geleerd. Dat ik aardiger voor mezelf mag zijn en dat ik vertrouwen kan hebben in de mensen, want de kaart is niet het gebied. Ik zal vaak terugdenken aan je mooie stem die mij langs mijn tijdlijn voert. En wat een verteller ben jij! Dank!”

M.

Ben jij ook zo tevreden, net als de andere klanten van Hilde?
Wil je ook graag jouw ervaring delen?

Vul het formulier hieronder in en deel je ervaring, je helpt hiermee vele anderen op weg naar de beste versie van zichzelf.