Individuele EFT-koppeltherapie

‘Being the “best you can be” is really only possible when you are deeply connected to another. Splendid isolation is for planets, not people.’ -Sue Johnson

Ken je dat gevoel dat je niet op één golflengte zit met je partner? Dat jullie beiden aan de knopjes van de radio draaien om dezelfde frequentie te vinden, maar er alleen ruis en storingen te horen zijn?

Vind je het niet meer vanzelfsprekend om jullie relatie boeiend te houden?

Komen jullie pijnlijke gebeurtenissen, frustraties en onzekerheden in jullie relatie moeilijk te boven?

Hoe mooi is het dan om jullie liefde opnieuw te leren doorvoelen. Om de onderlinge verbinding te versterken. In de begeleidingsgesprekken ontdek je waar het schoentje knelt en krijg je zicht op wat er tussen jullie gebeurt.

Tijdens de Emotionally Focused Therapy voor koppels leer je om onderliggende emoties naar elkaar uit te spreken. Door deze emoties met elkaar te delen, verandert de negatieve interactie en de manier waarop jullie naar elkaar kijken. Ik help mensen in verschillende relatievormen om het evenwicht te zoeken tussen jezelf zijn maar ook rekening houden met de ander.

Wil jij weer op dezelfde golflengte komen met je partner?

Investeer vandaag nog in je geluk, in je relatie en voel opnieuw liefde en verbinding, samen. Ik begeleid jullie met plezier.

Contacteer me voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact