Teamcoaching

‘‘‘To be human is to need others, and this is no flaw or weakness.” -Sue Johnson

Teamcoaching

Samenwerken als team en in een team, het is niet altijd gemakkelijk. Verschillende persoonlijkheden en karakters. Dat kan weleens botsen. En wat met vergaderingen die niet vlotten of afspraken die niet nagekomen worden?

Zijn er oplopende irritaties en kleine ergernissen? Valt het jullie soms zwaar om als team te blijven investeren in elkaar? En gaan jullie conflicten liever uit de weg omdat het meer kost dan opbrengt?

Schakel mij in als jullie teamcoach. In een traject op maat begeleid ik jullie graag om deze uitdagingen aan te gaan. Om weer echt met elkaar in gesprek te gaan. Om conflicten vruchtbaar te laten zijn en om goede afspraken met elkaar te maken die worden opgevolgd en nagekomen.

Als facilitator zet ik me in om met jullie te werken aan zaken waar het echt om draait. Leer conflicten juist aan te gaan, echte gesprekken te voeren en samen besluiten te nemen. Daar ligt jullie groeipotentieel als organisatie.

Zin om zo’n begeleidingstraject op maat te starten? Mooi!

Laten we beginnen met jullie vragen en behoeften. Op basis van een verkennend gesprek werk ik een trajectvoorstel voor jullie uit.

Dit traject op maat bestaat uit verschillende processen waarbij ik gebruikmaak van tools en werkvormen ‘uit mijn rugzak’. Om de vinger aan de pols te houden, evalueer ik regelmatig en stuur bij waar nodig.

Nieuwsgierig naar hoe ik jullie kan ondersteunen in je ontwikkeling en samenwerking als team? Neem dan zeker contact met me op voor een vrijblijvend gesprek of voor meer informatie.

Contact