Diepgaand traject

‘The most functional way to regulate difficult emotions in love relationships is to share them.’ -Sue Johnson

Een tweedaags programma voor partners die hun relatie willen verrijken.

Zijn jullie elkaar als koppel door de jaren heen kwijtgeraakt en heb je het verlangen daar iets aan te doen?

Wil je ontdekken waarom jullie steeds opnieuw in gelijkaardige conflicten terechtkomen? En hoe jullie kunnen voorkomen dat een klein meningsverschil ontaardt in een (groot) conflict?

Heeft een moeilijke gebeurtenis (binnen of buiten het gezin) jullie relatie op de proef gesteld en wil je daar samen een weg in zoeken?

Willen jullie je relatie sterker maken en verlangen jullie naar extra verdieping?

Ga een diepgaand traject aan dat is gebaseerd op het ‘Houd me vast’-programma. In dit traject leren jullie opnieuw een hechte en liefdevolle relatie op te bouwen en de verbinding tussen elkaar te herstellen en te versterken.

Voor koppels met relatieproblemen

Het programma ‘Houd me vast’ is gebaseerd op de praktijk van Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) en werd ontwikkeld door Sue Johnson (Canada). De methode is een goed onderzocht wetenschappelijk therapeutisch model voor koppels met relatieproblemen.

Het traject geeft je inzicht in wat jullie emoties eigenlijk vertellen, welke de pijnpunten zijn en hoe jullie interactiepatronen eruitzien. Jullie oefenen om op een meer liefdevolle manier met elkaar om te gaan en te praten vanuit wat je écht nodig hebt.

Het EFT-model is op een concrete en praktische manier vertaald voor koppels in een ‘Houd me vast’-training en is gebaseerd op het boek Houd me vast: Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie van dr. Sue Johnson. Dat kan je ter voorbereiding op het programma al eens lezen.

Thema’s die aan bod kunnen komen, zijn: liefde en hechting begrijpen, de duivelse dialogen leren kennen, de pijnplekken vinden, op een crisis terugkijken, ‘Houd me vast’-gesprekken, kwetsuren vergeven, synchrone seks en je liefde levend houden. Altijd afgestemd op jullie behoeften.

Training op maat

Ik werk graag een training uit op maat van jullie behoeften. Je kunt kiezen voor een halve of hele dag of een tweedaagse training. Aan de start geef ik uitleg over de belangrijke krijtlijnen van het model. Daarna gaan we aan de slag met videomateriaal en doen jullie oefeningen en opdrachten met elkaar.

Wil je je relatie met je partner verdiepen en verrijken? Geef je vandaag nog op voor dit boeiende en leerzame traject. Investeer samen met je partner in jullie relatie.

Contact